O activitate de succes la Şcoala Gimnazială ”Grigore Antipa‘’ Botoșani


O activitate de succes la Școala Gimnazială ,,Grigore Antipa”, derulată în cadrul programului ”Școala altfel : Să știi mai multe, să fii mai bun!”

18-22 aprilie 2016

     Activitățile sportive sunt foarte îndrăgite de toți copiii. Din  acest motiv am rezervat în această săptămână o zi pentru mișcare, voioșie, întreceri și jocuri sportive.

     Profesorii de educație fizică au organizat întreceri sportive pe grupe de clase, pe echipe, parcursuri  aplicative care au plăcut foarte mult elevilor participanți. Alături de ei au fost și mult îndrăgitele personaje din desenele animate: MICKY MOUSE, MINNIE MOUSE, URSULEŢUL WINNIE the POOH  și TIGRILĂ. Aceștia au dansat împreună  cu copiii, au fost în mijlocul lor și au animat jocurile sportive, de fapt întreaga activitate sportivă.

IMG_20160418_092936   Dansurile populare ne-au prezentat frumusețea costumului popular din zona Botoșanilor, pasul de horă și sârbă. Alături de micii protagoniști, toți cei prezenți au trăit momente plăcute pe ritmuri populare moldovenești.

IMG_2299      Elevii din clasele a IV-a au participat cu mult entuziasm la concursul  de tras frânghia,

IMG_2270,,Fuga în sac”,  iar cei din clasele V- VIII, la un antrenant meci de fotbal. Toți s-au bucurat de galeria colegilor, care a contribuit la creșterea numărului de goluri marcate. Câștigătorii întrecerilor au  primit diplome.

IMG_2254    SPORTUL, DANSUL, MIŞCAREA, practicarea exercițiilor fizice trebuie să fie o obișnuință a fiecărei persoane, indiferent de vârstă.

                                                               Consilier educativ, prof. Arsenie Maria

 

Acest articol a fost publicat în Activități europene. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O activitate de succes la Şcoala Gimnazială ”Grigore Antipa‘’ Botoșani

  1. Dorica Ariciuc zice:

    Exceptional! Bravo, copii! Felicitari, domnilor profesori!

Comentariile sunt închise.