FINALIȘTI DIN ȘCOALA NOASTRĂ LA CONCURSUL DE DESENE ”EUROPA, CASA NOASTRĂ”


Reprezentanța Comisiei Europene în România a selectat finaliștii celei de-a cincea ediții a concursului de desene ”Ziua Europei”.

Continuând tradiția începută de eleva Bîrleanu Adina, care în anul 2012 a câștigat PREMIUL I pe țară (https://scoala6botosani.wordpress.com/2012/10/31/locul-i-pe-tara-pentru-o-eleva-de-la-scoala-noastra-la-concursul-europa-casa-noastra/ : https://scoala6botosani.wordpress.com/2012/10/01/rezultate-concurs-de-desene-europa-casa-noastra/)  doi elevi din școala noastră au fost desemnați în această toamnă finaliști ai concursului :

Sandu Cosmin, 14 ani, ”Călătoria în minieuropa”, Școala Gimnazială ”Grigore Antipa”, Botoșani

Lungu Ștefania , 13 ani, ”Călătorind prin Europa”, Școala Gimnazială ”Grigore Antipa”, Botoșani

Organizat în perioada 01 mai – 10 iunie 2014, concursul s-a desfășurat la nivel național și s-a adresat elevilor din ciclul primar și gimnazial, în cadrul campaniei „Europa, casa noastră”. Anul acesta, selecția celor 60 de lucrări finaliste – câte 30 pentru fiecare categorie,  s-a făcut dintr-un număr total de 402 desene înscrise la ciclul primar și 278 de creații la cel gimnazial.

În etapa de evaluare, juriul a ținut cont de modul în care desenele au înfățișat tematica propusă Europa mea, precum și de originalitatea și impactul acestora asupra privitorilor. Invitat de onoare în cadrul comisiei de evaluare a fost domnul Adrian Brăescu, Inspector General de Arte Vizuale din cadrul Ministerului Educației Naționale.

Câștigătorii vor participa la festivitatea de premiere programată pe data de 20 noiembrie, la București. La ceremonie vor fi invitați cei 60 de finaliști, iar transportul pentru fiecare finalist și al unui însoțitor adult va fi asigurat de Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Premiile vor consta în materiale de pictură, iar finaliștii, câștigătorii și profesorii îndrumători vor primi diplomele la ceremonia de premiere. Toți participanții care nu au fost selectați în etapa de evaluare vor primi diplomele de participare în format electronic pe adresele de e-mail în cel mult o săptămână de la festivitate.

La adresa : http://www.europacasanoastra.ro/articol/finali%C8%99tii-concursului-de-desene-ziua-europei-edi%C8%9Bia-2014/4452 veti găsi toate desenele selectate de membrii juriului deci și pe cele ale elevilor noștri.

FELICITĂRI ELEVILOR NOȘTRI PENTRU TALENTUL LOR ȘI PENTRU DORINȚA DE A SE AFIRMA, FĂCÂND ASTFEL CUNOSCUT NUMELE ȘCOLII NOASTRE ÎN TOATĂ ȚARA ȘI DOMNIȘOAREI PROFESOARE RALUCA CIOBANU, CARE LE-A ARĂTAT CALEA SUCCESULUI !

Prof. Mihaela Barbacaru

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activități europene. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la FINALIȘTI DIN ȘCOALA NOASTRĂ LA CONCURSUL DE DESENE ”EUROPA, CASA NOASTRĂ”

 1. Irimescu Elena zice:

  Felicitări elevilor noştri talentaţi care au ilustrat prin armonie şi culoare, în desenele lor, o viziune cuprinzătoare a Europei, casă a copilăriei şi integrarea noastră într-o comunitate ca parteneri şi prieteni.

 2. silvia volosincu zice:

  Felicitări și mult succes pe viitor!

 3. Dorina Mantaluta zice:

  Felicitari si BONNE CONTINUATION! Orice succes e un pas inainte.

 4. Dorica Ariciuc zice:

  Felicitari, elevilor! Multumiri domnisoarei profesoare pentru ancorare in prezent! Succes tuturor in formarea personala!

Comentariile sunt închise.