PENTRU A TREIA OARĂ ”ȘCOALĂ EUROPEANĂ” !


Diploma Sc Europeana 2014Trofeul SE 2014 DSCN7054 DSCN7055Marți, 20 mai 2014, școala noastră a fost premiată de prim-ministrul României, dl Victor Viorel Ponta și de ministrul Educației Naționale, dl Remus Pricope, în cadrul unei festivități de amploare organizate la Palatul Victoria, în sala ”Transilvania”, la care au participat doamna Angela Filote, şefa Reprezentanţei Delegaţiei Comisiei Europene în România, preşedinţii Comisiilor parlamentare de Învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, Ecaterina Andronescu şi Angel Tîlvar, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, elevii, profesorii, directorii şi coordonatorii de proiecte din cele 65 de şcoli premiate.

„Am ţinut în mod special să găzduim acest eveniment aici, pentru că nicio ţară nu poate să existe sau să aibă viitor dacă nu investeşte în educaţie şi în sănătate. Sunt cele două premise, avem rezultate bune, industrie, agricultură, fonduri europene, mă bucur pentru aceasta, dar dacă nu avem educaţie şi dacă nu avem sănătate, degeaba le avem pe toate celelalte (…) Mi-aş dori cât mai des să câştigaţi premii, să fiţi recompensaţi, să faceţi pagubă la buget, nu? Ca şi olimpicii de la chimie. Asemenea pagube sunt cele mai bune pe care şi le poate dori vreodată un guvern, să premieze elevi de excepţie, să premieze profesori de excepţie”, a declarat premierul Victor Ponta la Festivitatea de premiere a câştigătorilor Competiţiei Naţionale „Şcoala Europeană”.

Prim-ministrul Victor Ponta şi ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, au premiat marţi, la sediul Guvernului României, 65 de unităţi de învăţământ, câştigătoare ale competiţiei „Şcoala Europeană”Citeste mai mult: adev.ro/n5v7ny

Delegația județului nostru a fost condusă d-na Mihaela Huncă, inspector școlar general al județului Botoșani și de d-na Rodica Mighiu, inspector școlar pentru proiecte educaționale și programe comunitare.

Școala noastră a fost reprezentată de d-na Horopciuc Sabina, director al Școlii Gimnaziale ”Grigore Antipa”, de d-na Barbacaru Mihaela-Dorina, responsabil cu proiecte educaționale și programe comunitare din școală și de eleva Cîrcu Claudia din clasa a VII-a.

Cu mare emoție, am primit certificatul și placheta ”Școală Europeană” alături de delegațiile școlilor nr. 10, 11 și Colegiului ”Regina Maria” din Dorohoi.

Prof. Mihaela Barbacaru

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Activități europene. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.