“ȘTIM ȘI ACȚIONĂM PENTRU UN VIITOR DURABIL!”


SEGCoordonatorii proiectului : profesori Mirela Antoche si Lacramioara Cocuti

“Ce inseamna sa fii voluntar la Crucea Rosie Romana?”

     Activitatea s-a desfasurat la Crucea Rosie Botosani, cu sediul in strada Victoriei. Au participat echipajele elevilor din clasele a VII-a E si C, a VIII-a B si profesorul de biologie Mirela Antoche. D-l Costel Botezatu a raspuns la intrebarile elevilor participanti.

C Rcrucea rosie

“Managementul stresului in apropierea examenelor”

    Elevii claselor a VIII-a din scoala noastra au identificat impreuna cu profesorul de biologie Mirela Antoche si psihologul scolar, Oana Fifea, definitia completa a stresului, semnele acestuia si modalitatile de ameliorare pentru obtinerea unui bun randament scolar.

IMG_0186

“Sculpturi in legume si fructe”

IMG_0179IMG_0176IMG_0199IMG_0204IMG_0209

“Capitanii sanatatii in actiune!”

     Elevii din clasele a VIII-a au realizat o lectie de sanatate demonstrativa la Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” Botosani. Gazdele au fost elevi din clasele a V-a si  a VI-a. Elevii au fost insotiti de d-nele prof. Mirela Antoche si Lacramioara Cocuti.

IMG_0229IMG_0235

“Importanta spatiilor verzi pentru sanatatea noastra!”

     Elevii claselor a V-a B, a VIII-a C si B, a VII-a E si VI-a B au participat la o dezbatere cu tema spatiilor verzi din judetul Botosani alaturi de invitatii nostri  de la A.P.M. Botosani: d-na inginer Narcisa Dumitriu, d-na  biolog Magdalena Obada si voluntarul de mediu Marilena Miron, impreuna cu d-na profesoara Lacramioara Cocuti.

IMG_0304IMG_0306IMG_0311

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activități europene. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la “ȘTIM ȘI ACȚIONĂM PENTRU UN VIITOR DURABIL!”

 1. Dorica zice:

  Am revăzut imaginile, cu drag.
  Bravo, copii! Ați realizat minunăţii din fructe și legume! Va iubesc!

 2. Dorica zice:

  Ce activitati interesante! Apreciez preocuparea cadrelor didactice pentru dezvoltarea competentelor elevilor. Felicitari colegelor mele! Felicitari elevilor participanti!

 3. Dorina Mantaluta zice:

  Felicitari elevilor si profesoarelor indrumatoare pentru realizarea acestor proiecte si in special elevilor de clasa aVIII-a care s-au implicat in activitatile proiectelor.

Comentariile sunt închise.