LA MULŢI ANI, EUROPA!


EUROPAtru

Concurs de cultură generală pe teme europene + expoziție

În fiecare an, la 9 Mai, în toată Europa se desfăşoară acţiuni şi festivităţi menite să aducă instituţiile UE mai aproape de cetăţeni şi să consolideze legăturile dintre naţiunile care fac parte din Uniune.

Ziua Europei a fost marcată de elevii claselor a IV-a ai şcolii noastre (peste 100 de elevi, concurenţi sau susţinători!) printr-un concurs deosebit de antrenant,  intitulat sugestiv „EUROPAtru“ , cu întrebări despre ţările Uniunii Europene.

De asemenea, a fost organizată şi o expoziţie inedită, cu obiecte/suveniruri aparţinând ţărilor U.E., la care şi-au adus contribuţia elevii şi părinţii clasei a IV-a D, alături de  doamna bibliotecară Liliana Dupir.

Întreaga acţiune a fost coordonată de doamna profesor Mihaela Barbacaru, care a fost şi preşedinte al juriului, alături de colegele noastre, Zorica Voroneanu (III A) şi Doiniţa Fegher (ID), iar sprijinul tehnic l-am primit din partea domnului profesor Theodor Grădinaru.

Vă mulţumim tuturor!

Responsabil comisie metodică, înv. Georgeta Popa

Rezultatele concursului :

Premiul I – IV B și IVB E, înv. Stanciu Rodica, Luminița Corman/ Ungureanu Livia

Premiul al II-lea – IV D, înv. Georgeta Popa

Premiul al III-lea – IVA, înv. Tincuța Damian

                                         SIMBOLURI EUROPENE

ECHIPAJELE PARTICIPANTE LA CONCURS

Fotografiile au fost postate de prof. Mihaela Barbacaru, organizatoarea concursului, responsabil cu activitatea europeană.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.