CONCURS “PRO-EUROPA” CU CLASELE A VIII-A


ACTIVITATE DESFĂȘURATĂ ÎN CADRUL SĂPTĂMÂNII COMENIUS 2012

„Pace, libertate şi prosperitate dincolo chiar de visele celui mai optimist dintre fondatorii Europei.”                                                                                                                      Barroso

      Vineri, 11 mai 2012, orele 12, a avut loc în sala de sport a școlii concursul destinat claselor a VIII-a, organizat de comisia europeană a școlii și de comisia profesorilor diriginți de la clasele a VIII-a, la care au participat 4 clase de-a VIII-a, aproximativ 80 elevi, fiecare clasă fiind reprezentată de un echipaj format din 5 elevi.

Din juriu au făcut parte d-nele prof. Tudosă Rodica și Enea Florica și 2 eleve de la clasa a VII-a : Gireadă Sabina și Apetroai Cătălina.

Chestionarele și grila de răspuns au fost realizate de prof. Barbacaru Mihaela, care a fost și prezentator al concursului. La concurs au fost prezenți toți profesorii diriginți (cu excepția doamnei Păduraru Alina, care era în Spania, la reuniunea de proiect) și profesorul Theodor Grădinaru, care a asigurat sonorizarea și suportul tehnic.

În prealabil, toți elevii au primit materialele informative și au vizionat un ppt care conținea informații esențiale pentru concurs.

Activitatea a început cu intonarea imnului Europei.

Iată cele 4 echipaje de la clasele VIII A,B,C și D :

Au fost puse 20 de întrebări la care s-a răspuns în scris și oral iar la sfârșit, juriul a decis câștigătorii concursului, în funcție de corectitudinea și de complexitatea răspunsurilor date.

Premiul I – clasa a VIII-a A

Premiul al II-lea – clasa a VIII-a D

Premiul al III-lea – clasa a VIII-a C

Mențiune – clasa a VIII-a B

                                             

Echipajul clasei a VIII-a A, câștigătorii concursului și colegii care i-au susținut

Responsabil comisie europeana, prof. Mihaela Barbacaru

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.