Premiul European Label- pentru a doua oara in scoala noastraProiectul Comenius “ Young- Bridges for the future” desfăşurat in perioada 2009- 2011  în colaborare cu şcoli din Germania, Italia, Grecia, Polonia, Bulgaria şi Turcia a primit distincţia EUROPEAN LABEL 2011 pentru inovare în domeniul predãrii şi învãţãrii limbilor strãine.European Label – certificare europeanã pentru proiecte din domeniul predãrii şi învãţãrii limbilor strãine – este o iniţiativã a Comisiei Europene al cãrei scop este de a evidenţia, recompensa şi promova cele mai bune practici în acest domeniu, precum şi pentru a stimula interesul public pentru ameliorarea competenţelor lingvistice.

In competiţie au intrat 59 de proiecte depuse în luna ianuarie, iar în urma evaluării au fost premiate 11 proiecte , printer care şi proiectul şcolii noastre fiind singurul  proiect premiat din judeţul  Botoşani

La ceremonia de acordare a premiului defăşurată la sediul Comisiei Europene din Bucureşti au participat  doamna profesor Alina Păduraru – coordonatorul proiectului “ Young- Bridges for the future”  şi eleva Ioana Nimigean  dar şi doamna inspector  Responsabil cu Proiecte Educationale si Programe Comunitare,  Rodica Mighiu.

Păduraru Alina

Profesor- coordinator al proiectului Comenius

Acest certificat promovează şi încurajează învăţarea limbilor străine. Pentru mine a fost o onoare să particip la această decernare ca membru al echipei de proiect. Am reprezentat cu mândrie Şcoala 6 Botoşani. Acest proiect pentru mine a însemnat foarte mul: am îvăţat despre tradiţiile din ţările partenere, am participat la videoconferinţe, am colaborat cu elevi din şase ţări dar cel mai important este faptul că m-a ajutat să continui să învăţ limba engleză dorindu-mi să  urmez un liceu bilingv“.

Ioana Nimigean– eleva clasa a VIII-a D

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.