OMOLOGARE OFICIALĂ A PARTENERIATULUI DINTRE SCOALA NR.6 BOTOSANI SI COLLEGE MOLIERE DIN BEAUFORT EN VALLEE, FRANŢA


         Am marea plăcere să vă informez  că  Scoala Nr.6 « Grigore Antipa » din Botosani in urma a numeroase activităţi desfăşurate in cadrul proiectului  de parteneriat cu Collège Molière din Beaufort en Vallée, Franţa, inceput in  11 noiembrie 2009 şi a demersurilor făcute de Directorul colegiului francez, domnul Gilles Ernoult, a obţinut din partea

 Académie de Nantes , Ministère de l’Education Nationale  de la Jeunesse et de la Vie Associative de France  şi Ministère de l’Enseignement  Supérieur et de la Recherche de la France, OMOLOGAREA OFICIALĂ a INFRĂŢIRII intre cele două instituţii şcolare .

   Iată in copie mesajul electronic pe care l-am primit de la Domnul Gilles Ernoult şi  documentul   de omologare : 

Chère Dorina,
C’est avec beaucoup de plaisir que je vous adresse l’homologation officielle pour notre appariement.
A très bientôt,
Gilles
––– Message original –––

Monsieur le Principal, 
Veuillez trouver ci-joint copie de l’homologation officielle prononcée ce jour avec  la Scoala Cu Clasele I-VIII – BOTOSANI

Merci de transmettre une copie à l’établissement partenaire. 
Vous en souhaitant bonne réception 
Cordialement 
J. Videment 

      Trebuie să  menţionez că suntem singura instituţie şcolară din Botoşani care a obţinut o astfel de  omologare şi printre foarte puţinele din ţară. Iniţiatoarele et  coordinatoarele acestui proiect de parteneriat sunt  prof.de limba franceză Dorina Mantaluta et prof. Nathalie Labarre.

          Felicitări elevilor din clasele a V-a A şi B, a VI-a B, aVII-a B et D si  profesoarelor Mihaela Barbacaru, Alina Paduraru , Florica Enea de la Şcoala Nr.6 et  elevilor de V-a , a VI-a şi a VII-a şi profesoarelor Christine Le BRAS, Ingrid Gallet, Madame Sargenton  şi Stephanie Verger care s-au implicat in  activitaţile en partenariat.

               Mulţumim domnului  Director  al Colegiului  Molière , Monsieur Gilles Ernoult, pentru disponibilitatea cu care  a sousţinut toate activităţile noastre in comun et pentru  demersurile pe care le-a făcut pe lângă autorităţile franceze.

                                                                         Prof. Dorina Măntăluţă

cateva imagini din corespondenta

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.