Un elev talentat: Cosmin Agache


Toata lumea il cunoaste pe acum Cosmin Agache- ” baiatul minune care face un beatbox ireal. In aceasta seara el a lasat cu gura cascata pe toti prin faptul ca a reusit sa scoate niste sunete absolut incredibile” (stirile ProTV).

Inca din clasa a VI-a Cosmin a lucrat pentru a excela in domeniul beatbox-ului. Inainte a fost invitat la Balurile Bobocilor si la diverse alte spectacole pentru a face demonstratii live si mereu a crezut in steaua sa norocoasa. Cosmin este acum elev in clasa a VIII-a B la scoala noastra.

Ne bucuram ca il vom vedea Finala de la „Romanii au talent” si suntem convinsi ca va reuSi sa ne uimeasca si acolo.

FELICITARI INCA O DATA PENTRU MUNCA SI TALENTUL TAU!

„Cosmin Agache, un baiat in varsta de numai 14 ani, a reusit sa ridice sala in picioare la preselectia emisiunii Romanii au Talent, cu un numar special de beatbox.

Andi Moisescu a ramas de-a dreptul impresionat de numarul de exceptie al baiatului, care a povestit juriului ca ideea de a face beatbox i-a venit uitandu-se pe internet.” 

„Cosmin Agache a facut un beatbox apreciat de public si de juriu in cea de-a treia semifinala a emisiunii Romanii au talent de vineri, 8 aprilie.

Cosmin, in varsta de 14 ani, s-a intrecut cu un baterist, iar ceea ce a iesit a fost cu adevarat impresionant.

Mihai Petre l-a laudat. „Acesta este talentul nativ pe care noi il cautam la Romanii au talent. Esti foarte bun! Imi place ca traiesti prin ceea ce faci. Ai personalitate, iti prevad un viitor luminos”, a spus Mihai Petre.”

(www.mondonews.ro)

Alina Paduraru 

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.